Skip to main content

Brouwerij Zevenbergen

Brouwerij Zevenbergen – Brouwerij Brood.

Ruim 30 jaar is Café De Bakkerij een begrip in Zevenbergen en omstreken. Nadat Peter van de Wiel het café in 2011 overnam, is het assortiment van speciaal bieren in de afgelopen jaren toegenomen.

Het Café, bekend met zijn CAFE B-logo, ging van 30 naar 180 verschillende soorten biertjes. Hierdoor is Café De Bakkerij naast muziek café met veel live optredens, ook een echt speciaal bier café geworden met een breed assortiment. Het enige wat ontbrak was een eigen bier. Na een aantal gezellige avonden in het café met goede vriend Fred Farla ontstond het idee om zelf bier te gaan brouwen. Allereerst begon het brouwen als hobby. Na lang wachten, diverse pogingen en veel lol, is ons bier van eigen recept ontstaan. Het eerste bier van 6% hebben we Blond Sneetje genoemd. Vervolgens is het assortiment uitgebreid en beschikken we inmiddels over diverse soorten bieren. Wekelijks brouwen we met veel plezier in de Kerkstraat in Zevenbergen, waar de brouwerij is gevestigd. Het enige wat daarna nog ontbrak was een naam voor de brouwerij. Met de Bakkerij als thuisbasis was de naam ‘’Brood’’ voor onze brouwerij snel geboren.

Brouwerij Brood past prima bij het bekende logo waar Café De Bakkerij bekend om staat. Als u kennis wilt maken met onze ‘’Brood’’ bieren, dan bent u van harte welkom bij Brouwerij Brood of Café De Bakkerij in Zevenbergen.

Wij hopen dat u geniet van de diverse bieren! Geniet vooral met maten! Proost van de bierbrouwers Fred en Peter!

Brouwerij Zevenbergen | Brouwerij Brood