Skip to main content

HET ONTSTAAN VAN CAFE DE BAKKERIJ

Bij Café de Bakkerij ben je op de goede plek als je van speciaalbier en goede muziek houdt.

Het café staat bekend als een ouderwets bruin muziekcafé en heeft sinds 2020 een nieuw uitgebreid terras. Ook kun je er terecht als je een potje wilt poolen, darten of tafelvoetballen.

Naast de reguliere bierkaart, waar zo’n 100 verschillende bieren op staan, hebben wij ook de zogenoemde speciaaltjes-kaart die regelmatig wordt vernieuwd. Deze kaart biedt 20 speciaalbieren die allemaal iets bijzonders hebben. Denk aan limited editions, collaborations of “gewoon” extra bijzondere bieren. Probeer ook zeker eens een van de Brouwerij Brood-bieren, ons eigen gebrouwen bier door de eigenaar Peter van de Wiel en een goede vriend Fred Farla.

Café de Bakkerij zou Café de Bakkerij niet zijn zonder de vele (muziek)evenementen die het gehele jaar door plaatsvinden (als de pandemie voorbij is). Zo organiseren we tijdens het terrasseizoen regelmatig terrasconcerten, maar programmeren we ook in de koudere maanden voldoende live muziek. Poppodium tijdens de kermis, HET Zevenbergs bierfestival op de markt, en uiteraard Bakkerij Unplugged op derde kerstdag, zijn een aantal van de jaarlijks terugkerende evenementen die niemand wilt missen!

Voor de lekkere trek kun je bij Café de Bakkerij ook goed terecht. Niet voor uitgebreid belegde broodjes zoals de naam misschien doet vermoeden, maar wel voor uitgebreide borrelplanken, tosti’s, nacho’s en sinds kort zelfs pizza’s. Lekker om te delen, of gewoon lekker voor jezelf!

In ons café voelt iedereen zich welkom en is goede service en gezelligheid onze prioriteit. Met aandacht voor iedere gast maken we er met z’n allen van maandag t/m zondag wat leuks van.